maanantai 6. maaliskuuta 2017

Snapchat kuulumisia

Moni minua snapchatissä seuraava on varmaan huomannut, että mun mystory koostuu suurimmalta osin kahdesta eri osa-alueesta. Nämä kaksi osa-aluetta ovat ruoka ja liikunta. Olen yrittänyt aina kaikin tavoin monipuolistaa kuvavirtaa, mutta huonolla menestyksellä. Jos tapahtuu jotakin erikoista, en osaa edes välttämättä juuri sillä hetkellä kyseistä sovellusta avata. Taidan olla juuri sellainen hetkessä eläjä, enkä ota paineita somesta sen suuremmin. Silloin kun kuitenkin kuvia lisäilen olen hyvin tarkka niiden suhteen. En tiedä miksi, mutta minusta tuli lukioaikana kamala perfektionisti. Oli kyseessä ihan mikä tahansa asia, kaiken on oltava täydellistä. Tämä sama pätee myös blogin suhteen ja nyt olenkin tilailemassa uutta kameraa, koska nykyisellä kameralla otetut kuvat ovat laadultaan suorastaan huonoja. Perfektionismista joskus myöhemmin lisää, mutta pysytään kuitenkin vielä varsinaisessa aiheessa. Tässä tulevat Snapchat kuulumiset kuluneelta kuukaudelta:


Sitä rupeaa parin kuukauden salitreenien jälkeen kaipaamaan jotain muutakin liikuntaa elämäänsä, niinpä kokeilin aloittaa aamuni tanssien. Tanssitreenit ovat mulle aivan uusi juttu ja voin jo nyt todeta niiden olevan todella tehokkaita. (Tanssitreenejä löytyy Popsugarin kanavalta, jos jotakuta kiinnostaa!)
/
Alan jo hyvissä ajoin hankkia omaan kotiini tarpeellisia juttuja ja Pentikiltä on löytynyt jo muutamia suloisia keittiötarvikkeita. Kauppareissulta lähti mukaan myös hauskat Tom of Finland servetit.


Viime viikolla tuli treenattua melkeinpä joka päivä. Onneksi tän viikon voi ottaa hieman rennommin.
/
Done. Done Done.


Ihana aamu. Tätä rakastan. Puuroa ja hitaasti heräilyä pörröviltin alla.
/
Järvenjäällä luistelu kavereiden kanssa oli super hauskaa. Matkaakin tuli ihan kiitettävästi mittariin!


Iloinen kevään odottaja. + Aivan täydellinen huulipuna!
/
Lemppari benkkujenkku. R a k k a u t t a.


Vietettiin leffailtaa hyvän kaverin kanssa ja nautittiin hyvästä ruuasta. Tällaisia iltoja pitäis pitää paljon useammin. Kiitos hyvästä seurasta!
/
Oon nyt muutaman treenin ohessa kokeillut Truen bcaa juomia. Hyvältähän suurin osa näistä maistuu, mutta kofeiiniannostus on mulle aivan liian suuri. Tästä eteenpäin mennään ihan vain vedellä.

Mitä sinä juot treenin ohella / treenin jälkeen?

4 kommenttia :

  1. Kivasti tehty postaus! Itse juon ihan vain vettä treenatessani, ällöttää ajatus muista juomista D:
    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Ton vikan kollaasin ruokakuva on herkullisen näkönen :3

    VastaaPoista