lauantai 11. maaliskuuta 2017

Trenssitakki rakkautta

Olen aina rakastanut pitkiä takkeja. Niistä tulee mulle turvallinen ja prinsessamainen olo. En tiedä johtuuko takkirakkauteni siitä, että trenssit saattavat jollain tapaa muistuttaa mekkoja vai siitä että ne ovat niin ihanan klassisia. Pukeutumistyylini on muutenkin sekoitus tyttömäisyyttä ja klassisuutta, joten takkina trenssit toimivat minulla täydellisesti. Trensseissä rakastan myös niiden muuntautumiskykyä. Takit sopivat helposti niin arkeen kuin juhlaankin ja niiden yhdistely eri vaatteiden kanssa on todella hauskaa. Tänään lähden viettämään tyttöjeniltaa pienellä kaveriporukalla ja tämä klassinen takki-ihastus on varmasti osa asuani. Pidemmittä puheitta, viettäkää kiva viikonloppu ja nauttikaa auringonpaisteesta!! Palaillaan taas ensiviikolla my day -postauksen merkeissä.

Kuvista kiitos Annu & Ida

Kerro kommenteissa omasta lempitakistasi! Millainen se on ja miten yhdistelet sitä muihin vaatteisiin?

8 kommenttia :

 1. Oii toi takki on tosi nätti! Tuollainen tyylikkäämpi takki olisi niin hyvä omistaa, mutta täydellistä yksilöä ei ole omalle kohdalle osunut :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Sini!! Tää on kyllä tosi kiva takki. Monesta paikasta löytyy vastaavia. Kannattaa vaan metsästää ahkerasti. :-)

   Poista
 2. Toi on kyl ihana takki, yksinkertanen ja siisti. Sopii sulle myös tosi hyvin♥

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Kiva takki & sopii hyvin sulle! :)

  http://homeandstylebye.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Tosi tyylikäs takki, upea sinä ❤

  VastaaPoista